2 kamer appartement Amsterdam

Bent u op zoek naar een 2 kamer appartement op een toplocatie in Amsterdam? Bekijk dan de nieuwbouw appartementen van BlackJack. Prachtige CPO appartementen die casco worden opgeleverd binnen de grenzen van stadsdeel Buiksloterham en gelegen zijn aan het water van het IJ. Een aantrekkelijke locatie om een appartement te kopen in Amsterdam tegen een scherpe prijs.

Unieke appartementen in Amsterdam Noord

Het appartementencomplex van BlackJack is geen doorsnee bouwproject en biedt dan ook diverse unieke voordelen:

  • Lichte appartementen door verdiepingshoge ramen
  • U heeft zelf inspraak in de indeling & inrichting van het appartement
  • De appartementen worden aangeboden tegen kostprijs. Zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding
  • Duurzaam karakter
  • Uitstekende bereikbaarheid


Deze combinatie van factoren maken van BlackJack een unieke kans voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een 2 kamer appartement in Amsterdam. Ideaal als u graag een appartement wilt dat enerzijds in hoge mate aan uw woonwensen voldoet, maar hier anderzijds geen torenhoge prijs tegenover zet.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een 2 kamer appartement te kopen in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer