3 kamer appartement Amsterdam

Het nieuwbouw appartementencomplex BlackJack biedt diverse aantrekkelijke opties als u van plan bent om een 3 kamer appartement in Amsterdam te kopen. Deze duurzame CPO appartementen worden casco opgeleverd in stadsdeel Buiksloterham en bieden kopers de mogelijkheid om in grote mate zelf hun appartement in te delen. Zo biedt BlackJack u de mogelijkheid om uw 3 kamer appartement naar eigen wens in te richten tegen een zeer scherpe prijs.

Uw eigen appartement op een toplocatie in Amsterdam

Amsterdam staat al jaren bekend vanwege de krapte op de huizenmarkt en de torenhoge huizenprijzen. BlackJack is hier echter een uitzondering op de regel met een uniek concept voor wonen op een toplocatie tegen een betaalbare prijs. De locatie, stadsdeel Buiksloterham, ontpopt zich steeds meer tot een trendy wijk voor wonen & werken en heeft mede door de aanwezigheid van het IJ een schitterende omgeving.

Betaalbare appartementen in Amsterdam Noord

De appartementen van BlackJack worden casco opgeleverd. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de indeling & inrichting volledig naar eigen wens in te richten en uw woonwensen in praktijk te brengen. Hierbij wordt u ondersteund door een ervaren architect die samen met u de mogelijkheden in kaart brengt en ondersteunt bij de uitvoering. Door deze werkwijze wordt gebouwd tegen kostprijs, wat aanzienlijk scheelt in het uiteindelijke kostenplaatje. Zo heeft u dus diverse mogelijkheden om een 3 kamer appartement in Amsterdam te kopen tegen een betaalbare prijs.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een 3 kamer appartement te kopen in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer

 De appartementen van BlackJack