4 kamer appartement Amsterdam

Bent u op zoek naar een 4 kamer appartement in Amsterdam waar u geen torenhoge prijzen betaalt maar wel mag rekenen op een comfortabel en modern appartement? Dan zijn de appartementen van BlackJack de perfecte optie. Deze CPO appartementen worden casco gerealiseerd in stadsdeel Buiksloterham en grenzen aan het water van het IJ. Een prachtige locatie die mogelijkheden voor wonen & werken combineert met uitgebreide voorzieningen.

Uw eigen appartement aan het IJ

Het nieuwbouw appartementencomplex van BlackJack herbergt verschillende types appartementen waaronder 2 kamer-, 3 kamer- en 4 kamer appartementen in Amsterdam. Deze appartementen worden tijdens de bouwfase casco opgeleverd. Hierdoor heeft u als potentiële huizenkoper de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de uiteindelijke indeling en inrichting van het appartement. Uiteraard wordt u tijdens dit proces ondersteund door een ervaren architect die samen met u uw woonwensen optimaal in de praktijk brengt. Zo bieden de appartementen van BlackJack u een unieke kans om een woonruimte op maat te creëren op een toplocatie in Amsterdam.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een 4 kamer appartement te kopen in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer