Appartement Amsterdam

Amsterdam is het bruisende hart van de Randstad een aantrekkelijke vestigingsplaats voor zowel bewoners als ondernemers. Een van de nieuwste gebieden die de afgelopen jaren volop in ontwikkeling is geweest, is stadsdeel Buikslotersham. Een bakermat waar comfortabel wonen en werken vorm krijgt en gecombineerd wordt met een prachtige omgeving en uitstekende bereikbaarheid. Het woningbouw project BlackJack biedt u de mogelijkheid om een appartement te kopen of huren op deze unieke locatie. Appartementen die u naar eigen wens kunnen worden ingericht en voorzien zijn van luxueuze voorzieningen die aangenaam wonen binnen handbereik brengen.


Uw droom appartement kopen of huren in Amsterdam

De appartementengebouwen van BlackJack zijn op een zeer innovatieve manier gebouwd en biedt uitgebreide mogelijkheden om het appartement van uw dromen te realiseren op een toplocatie in Amsterdam. Slim ingerichte woonruimtes waarin wooncomfort, ruimtelijkheid en functionaliteit perfect worden gecombineerd tot een kloppend geheel. Binnen de appartementengebouwen in Buikslotersham vindt u diverse types appartementen voor verhuur of verkoop. Van compacte studio’s tot ruime 4-kamer appartementen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het aanbod met appartementen in Amsterdam en laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden en voordelen.


Wonen op een toplocatie in Amsterdam?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de BlackJack appartementen of wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op, onze vastgoedspecialisten vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer