Appartement kopen aan het IJ

Geniet u binnenkort vanuit uw eigen appartement van een prachtig uitzicht over het water van het IJ? De nieuwbouw CPO appartementen van BlackJack kunnen dit scenario werkelijkheid maken met moderne en luxe appartementen die casco worden opgeleverd in stadsdeel Buiksloterham. Een unieke propositie als u een appartement wilt kopen aan het IJ.

Unieke appartementen in Amsterdam Noord

De appartementen van BlackJack onderscheiden zich op meerdere punten van het gemiddelde woningaanbod in Amsterdam. Met een focus op duurzaamheid en woonwensen van de potentiële koper vormen deze appartementen een veelzijdige en aantrekkelijke optie voor huisvesting binnen de Amsterdamse stadsgrenzen.

Creëer uw eigen appartement aan het IJ

De appartementen worden gebouwd volgens het zogenaamde casco principe. Hierbij wordt de woonruimte kaal opgeleverd en heeft de koper uitgebreide mogelijkheden om het appartement naar eigen wens in te delen. Hierdoor heeft u niet enkel de mogelijkheid om bijvoorbeeld een keuken in uw stijl te plaatsen, maar ook om te variëren in de ruimtelijke indeling. Een interessante optie die ervoor zorgt dat de woonruimte optimaal aansluit bij uw woonwensen.

Tijdens het inrichten en indelen van het appartement wordt u ondersteund door een ervaren architect en bespaart u aanzienlijk op gemaakte kosten doordat de werkzaamheden voor kostprijs uitgevoerd worden. Een ijzersterke combinatie tussen comfortabel wonen in Amsterdam tegen een scherpe prijs.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een appartement te kopen aan het IJ of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer

 De appartementen van BlackJack