Appartement kopen Amsterdam

Wilt u een appartement kopen in Amsterdam op een unieke locatie? Bekijk dan de mogelijkheden om een CPO appartement te kopen in het nieuwbouwcomplex van BlackJack. Dit veelbelovende bouwproject wordt gerealiseerd in Buiksloterham, een van de opkomende trendy stadswijken binnen Amsterdam. Uniek zijn de casco oplevering van de appartementen en de combinatie tussen woon- en werkruimtes die binnen deze wijk gerealiseerd wordt. Een opvallende keuze die in lijn is met de toenemende behoefte naar een combinatie tussen wonen en werken.

Creëer uw eigen appartement aan het IJ

De appartementen van BlackJack zijn allesbehalve doorsnee door de mogelijkheid om uw eigen appartement naar wens in te delen. Binnen het gebouw is dan ook geen sprake van tal van standaard ruimtes, maar van schakelbare units. Dit geeft potentiële kopers de mogelijkheid een hoge mate van flexibiliteit bij het indelen van hun eigen appartement. Ideaal voor mensen die graag hun eigen woonwensen terug zien in het appartement en tijdens het bouwproces mee willen beslissen.

Andere kenmerken van deze appartementen in Amsterdam Noord zijn de hoge mate van duurzaamheid, de uitzonderlijk sterke prijs-kwaliteitverhouding en uiteraard de prachtige locatie aan het water van het IJ.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de appartementen van BlackJack in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer