Appartement kopen of huren in Amsterdam

Wilt u een appartement kopen of huren in Amsterdam? Dan bieden de nieuwbouw appartementen van BlackJack u diverse aantrekkelijke opties om uzelf te vestigen op een prachtige locatie in Amsterdam. De CPO appartementen worden casco opgeleverd waardoor u zelf de woonruimtes kunt indelen en inrichten.

Wonen op een toplocatie in Amsterdam

De appartementen van BlackJack worden gebouwd in stadsdeel Buiksloterham. Deze wijk heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en ontpopt zich steeds meer tot een hippe locatie voor wonen & werken met uitgebreide voorzieningen en een uitstekende bereikbaarheid. Het is dan ook niet voor niets dat Buiksloterham als een van de meest veelbelovende stadsdelen van Amsterdam wordt gezien.

Appartement huren of kopen in Amsterdam voor een betaalbare prijs

De appartementen van BlackJack zijn net zo veelbelovend als de locatie. Een uniek woonconcept waarin duurzaamheid, persoonlijk wooncomfort en betaalbare woonruimte gebundeld is tot een zeer aantrekkelijke mogelijkheid om een appartement te kopen of huren binnen de stadsgrenzen van Amsterdam.

De appartementen worden gebouwd volgens het casco principe. Hierbij wordt het appartement kaal opgeleverd en heeft u als koper de mogelijkheid om de woonruimte in te delen zoals u dat wilt. Zo kunt u precies die elementen en woonstijl verwerken die u belangrijk vindt en creëert u een woning op maat van uw eigen woonwensen. Bij de inrichting van het appartement wordt u ondersteund door een architect en wordt het geheel vervaardigd tegen kostprijs. Een unieke combinatie tussen wooncomfort en betaalbaar wonen in Amsterdam.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

 

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een appartement te kopen of huren in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer