Architect Amsterdam

Achter het innovatieve en duurzame initiatief van BlackJack gaat een architectenteam schuil met gevestigde namen. Dit nieuwbouwproject in Amsterdam Noord is namelijk niet ontworpen door één architect, maar door drie verschillende architectenbureaus uit regio Amsterdam. Samen is gekeken naar de mogelijkheden om een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap op te zetten en een ijzersterk concept neer te zetten. Met een resultaat dat staat als een huis.

Gevestigde namen in de architectuur

Aan Blackjack hebben de architecten Rene de Prie (BO6), Dirk Jan van Wieringhen Borski (BNB) en Michel Daems (Reverso.Z) samengewerkt . Ervaren bouwspecialisten die eerder al naam maakte als vooruitstrevend architect in Amsterdam door onder andere de realisatie van het XXX gebouw aan ’t IJ.

De wisselwerking van ervaring en kennis van het ontwerpen en realiseren van woningen en gebouwen zorgt ervoor dat projecten vakkundig, kostenefficiënt en naar wens van de opdrachtgever worden gerealiseerd. Vakmanschap dat uw ideeën vorm geeft.

Vraag het aan de architect

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen (CPO) project en bent u op zoek naar een architect in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer

 De appartementen van BlackJack