Architectenbureau Amsterdam

Achter het concept van CPO project BlackJack zit een samenwerking van verschillende architectenbureaus uit regio Amsterdam. Ervaren architecten met een ruime kennis en ervaring in het realiseren van woningen en gebouwen die ook u graag van dienst zijn bij uw eigen (nieuwbouw) project.

Specialist in (CPO) bouwprojecten

Zowel B06, BNB Architecten als Reverso.Z zijn als architectenbureau actief in regio Amsterdam. Met een gestructureerd proces en heldere communicatie brengen zij uw wensen in beeld en vertalen dit naar een concreet ontwerp voor uw eigen woning of utiliteitsbouw. Hierbij staan zaken zoals kwaliteit, duurzaamheid en innovatie centraal om te komen tot het bouwproject dat uitstekend aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om een CPO nieuwbouw project of regulier bouwproject, u kunt bij deze architectenbureaus terecht voor een dienstverlening op maat.

Vraag het aan de architect

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen (CPO) project en bent u op zoek naar een architectenbureau in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer