Bedrijfsruimte kopen in Amsterdam

Passende bedrijfsruimte vinden in Amsterdam kan een behoorlijke uitdaging zijn. Want zie maar eens de kantoorruimte te vinden die voldoet aan uw wensen, betaalbaar is en op een aantrekkelijke locatie gevestigd is. Het CPO nieuwbouwproject BlackJack biedt de oplossing met kantoorruimte op maat aan het water van ’t IJ in Amsterdam Noord. Een bouwproject met aantrekkelijke voordelen voor u als ondernemer.

Veelzijdige bedrijfsruimtes in Amsterdam Noord

Het gebouw van BlackJack wordt gerealiseerd in stadsdeel Buiksloterham en biedt een uitgebalanceerde combinatie van wonen en werken. BlackJack wordt opgeleverd volgens het CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) principe en is ontwikkeld met het oog op maximale flexibiliteit als het gaat om functionaliteit. In de praktijk betekent dit dat in de plint van het gebouw twee lagen met ruimtes worden gecreëerd die uitermate geschikt zijn als kantoorruimte. De gevel is volledig transparant waardoor prachtige lichte ruimtes ontstaan. De nadruk ligt bij deze werkruimtes op functionaliteit en ruimtelijkheid. Een aantrekkelijke werkomgeving voor ondernemers binnen een dynamische omgeving.

Bedrijfsruimte kopen op een toplocatie in Amsterdam

BlackJack bevindt zich in stadsdeel Buiksloterham in Amsterdam Noord. Dit gebied kenmerkt zich als een dynamische omgeving die zich de komende jaren nog verder zal ontwikkelen tot woon-werkgebied van de toekomst. Binnen dit gebied bevindt zich een combinatie van industriële bedrijvigheid, creatieve bedrijven en woningen. Een uitstekende locatie die kansen biedt aan bedrijven uit alle sectoren en die kan terugvallen op een sterk ontwikkelde infrastructuur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een bedrijfsruimte te huren in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.