Over BlackJack

U wordt medeopdrachtgever en bepaalt zelf wat u belangrijker vindt. Het collectief particulier opdrachtgeverschap (cpo) BlackJack wordt een zeer duurzaam gebouw met een hoge kwaliteit. U bepaalt zelf hoeveel meters u wilt, hoe groot uw buitenruimte is, of u een parkeerplaats wilt en hoe de ruimte wordt ingedeeld en afgewerkt.

 

Mede-opdrachtgeverschap

BlackJack komt tot stand door middel van ‘mede-opdrachtgeverschap’. Dit houdt in dat de koper mede-opdrachtgever wordt en er voor kostprijs wordt gerealiseerd. De mede-opdrachtgevers gaan al aan de ‘voorkant’ van het proces meedoen. Zo is er snel duidelijkheid over de haalbaarheid van het project. Daardoor is er nauwelijks ontwikkelrisico in het plan en is het mogelijk om de kostprijs substantieel te drukken. Dat maakt de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder gunstig.

 

Coöperatieve vereniging

BlackJack wordt ontwikkeld in de vorm van coöperatieve vereniging. Medeopdrachtgevers participeren daarin als lid. Binnen kaders hebben zij invloed op het besluitvormingsproces en op de inhoud van het project zelf. Er is volledige transparantie over de kostprijs van alle aspecten, van advisering tot ontwerp en bouw.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws ontvangen over de voorgang en de mogelijkheden van de appartementen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief