Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Wat betekent Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)?

CPO Staat voor Collectief Particulier opdrachtgeverschap. Niet een ontwikkelaar neemt het initiatief voor het bouwen van een gebouw voor een abstracte doelgroep, maar particulieren/eindgebruikers verwerven in groepsverband een bouwkavel met woon/werkbestemming. Hiervoor organiseren zij zich meestal in een vroeg stadium in een stichting of vereniging zonder winstoogmerk, die als opdrachtgever naar architect en aannemer van het project optreedt. Uiteindelijk worden de woningen dus in groepsverband gerealiseerd. BlackJack is een CPO met deskundige begeleiding.

Creëer het appartement van uw dromen

Als u een appartement koopt wilt u natuurlijk dat deze de woonstijl en functionaliteiten heeft die u belangrijk vindt. Bij de CPO appartementen van BlackJack is dit mogelijk. Door de casco oplevering bent u zelf leidend in de afbouw van de binnenruimte en kunt u een appartement inrichten dat uw woonwensen herbergt. Van het ontwerp van de keuken tot de vloer en van de ruimtelijke indeling binnen het appartement tot het aantal te openen geveldelen, u maakt de keuzes.

Zo bieden de BlackJack appartementen een hoge mate van flexibiliteit in de indeling en inrichting van uw woonruimte en is het appartement van uw dromen binnen handbereik.

Kostenefficiënte CPO appartementen

Ook met het oog op kostenefficiëntie zijn de CPO appartementen zeer aantrekkelijk. Door de casco oplevering bepaalt u zelf hoe het appartement ingericht moet worden en welk budget u hieraan wilt besteden. Daarnaast worden de benodigde werkzaamheden uitgevoerd tegen kostprijs wat inhoudt dat geen van de ontwikkelaars winsten opstrijken die ten koste kunnen gaan van de kwaliteit of de prijs van het gebouw. Dit levert u aanzienlijke kostenvoordelen op.

Zo bieden de CPO appartementen van BlackJack unieke woonruimtes op een prachtige locatie in Amsterdam.

Wilt u meer weten over de CPO appartementen? Bekijk dan de impressies van het appartementencomplex of neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak
Jan en Ineke de Vrede

"Wij zijn helemaal gelukkig met de door ons zelf ontworpen keuken!"

Jan en Ineke de Vrede