Wonen en werken gecombineerd in een gebouw

Met de komst van BlackJack is Buiksloterham een duurzaam en veelzijdig gebouw rijker die optimaal inspeelt op het woon-werk karakter van dit stadsdeel. Het volledige ontwerp van het complex is ingericht op het herbergen van moderne CPO appartementen en werkruimtes. Een ijzersterke combinatie die wonen en werken in één gebouw realiteit maakt op een toplocatie in Amsterdam.

Slim ontworpen werkruimtes met ruimtelijkheid & functionaliteit

Het gebouw van BlackJack is ontwikkeld met het oog op maximale flexibiliteit als het gaat om functionaliteit. Om dit te realiseren worden in de plint van het gebouw aan de Johan van Hasseltkade twee lagen met ruimtes gebouwd die bestemd zijn voor werken en ondernemen. De gevel bij deze werkruimtes is volledig transparant waardoor prachtige lichte ruimtes ontstaan. Slim ontworpen ruimtes met een nadruk op ruimtelijkheid en functionaliteit. Daarnaast bied het bestemmingsplan voor alle units de mogelijkheid om zowel te wonen of te werken, iets wat uniek is in Amsterdam.

Zo biedt BlackJack moderne woon- en werkruimtes die maatwerk mogelijk maken en gericht zijn op de toekomst. Een aantrekkelijke werkomgeving voor avontuurlijke ondernemers in dit dynamische woon-werkgebied in Amsterdam Noord.

Wilt u meer informatie over de werkruimtes en CPO appartementen van BlackJack? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.