Impressie van de omgeving Buiksloterham

De Buiksloterham in Amsterdam Noord is een ontwikkelingsgebied welke bekend staat om zijn potentie voor de toekomst. Daar waar in het verleden de focus op industriële activiteiten lag, verschuift deze focus steeds meer naar een dynamische mix tussen wonen, werken en recreatie. Het gebied geeft dan ook een gevoel van ruimte en vrijheid wat nog meer versterkt zal worden door de herontwikkeling van de Groene Oever. Een interessante woon- en werkomgeving voor pioniers en ondernemers die niet gebonden willen zijn aan gevestigde waardes.

Transformatie naar woon- & werkgebied

In lijn met de transformatie waar Buiksloterham in zit zal ook het karakter van dit stadsdeel de komende jaren veranderen. Nu al is de trend duidelijk zichtbaar dat grootschalige industrie plaats maakt voor kleinschalige ondernemingen uit de creatieve industrie en dat het gebied een focus krijgt op de combinatie tussen wonen & werken. Tegelijkertijd zal het verleden als een rode draad verweven blijven in Buiksloterham door de aanwezigheid van authentieke gebouwen uit vroegere tijden. Een fascinerende afwisseling tussen het ´oude Amsterdam´ en de opkomst van moderne duurzame bouwwerken zoals Boomerang Casa en natuurlijk de CPO appartementen van BlackJack.

Vrijheid & bereikbaarheid

Buiksloterham ligt op een centrale plaats binnen de stadsgrenzen van Amsterdam. Gelegen aan de zonnige kant van het water van het IJ en met uitstekende logistieke verbindingen is dit stadsdeel uitstekend bereikbaar. Met de pont en fiets bent u binnen 12 minuten via het centraal station op de Dam. De OV voorzieningen zijn uitstekend geregeld evenals de ontsluiting met de auto naar de A10. Ook het vooruitzicht op de komst van de Noord-Zuid lijn geeft een extra dimensie aan de bereikbaarheid van Buiksloterham en het gevoel van vrijheid.

Wilt u meer informatie over de werkruimtes en CPO appartementen van BlackJack? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws ontvangen over de voorgang en de mogelijkheden van de appartementen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief