Wonen en werken in Buikslotersham

De Buiksloterham is een gebied in transitie in Amsterdam Noord. Afgelopen jaren heeft een verschuiving plaatsgevonden van industriële zone naar dynamische stadswijk waar wonen & werken elkaar ontmoet. Deze zone zal ook in de toekomst een mix tussen industriële bedrijvigheid, creatieve bedrijven en woningen herbergen en daarmee zijn dynamische karakter behouden.

Het toekomstige woon-werkgebied van Amsterdam

In de ontwikkeling van Buiksloterham tot grootstedelijk woon-werkgebied heeft het gebied een herbestemming gekregen die de transformatie optimaal moet geleiden. Opvallend en kenmerkend is dat hier niet gekozen is voor een stedenbouwkundig plan met vaste kaders, maar grote lijnen die zowel toekomstige bewoners als bedrijven speelruimte geven in de invulling van het gebied. Oude gebouwen worden omgebouwd tot bedrijfsverzamelgebouwen waar ondernemers hun intrek nemen en nieuwe moderne gebouwen herrijzen. Het ruige en avontuurlijke karakter van Buiksloterham biedt nautische, creatieve en aan media gerelateerde bedrijven een aantrekkelijke werkomgeving waar nog volop ruimte is voor eigen initiatief.

Daarnaast worden de komende jaren 4.000 woningen gebouwd en recreatieve voorzieningen gecreëerd. Zowel de CPO appartementen als de ontwikkeling van de Groene Oever tot promenade zijn hier mooie voorbeelden van. Een dynamische omgeving waar pioniers zich thuis zullen voelen en die uitgebreide voorzieningen voor wonen & werken te bieden heeft.

Het BlackJack concept speelt hier optimaal op in met uitgebreide mogelijkheden voor moderne werkruimtes en CPO appartementen binnen deze krachtige en levendige woon-werkomgeving.

Optimale bereikbaarheid binnen Amsterdam

Uiteraard speelt ook hier de sublieme bereikbaarheid een belangrijke rol in de aantrekkingskracht van Buiksloterham. Zowel als bewoner als ondernemer wilt u vrij zijn en niet beperkt worden door een gebrekkige infrastructuur. Buiksloterham kan wat dat betreft terugvallen op een uitstekende infrastructuur die uitgebreide mogelijkheden biedt om uzelf te verplaatsen per auto, OV of fiets.

Wilt u meer informatie over de werkruimtes en CPO appartementen van BlackJack? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.