De gewenste unit

Het CPO project BlackJack in Amsterdam biedt u de mogelijkheid om de gewenste unit te kiezen. Vanaf ca. 45 m2 is elke grootte mogelijk door de schakelbare units. Aan u de keuze of u een rechthoekig, vierkant of L-vormig appartement wilt. 

Het grote voordeel van deze schakelbare units is dat deze elkaar gekoppeld kunnen worden om de gewenste oppervlakte te creëren. Hierbij kunt u zelf of in overleg een ontwerp kiezen dat voorziet in uw woonwensen. De flexibel schakelbare units hebben afmetingen vanaf ca. 45m2 tot max ca. 295m2 en bieden dus veel vrijheid bij het samenstellen van uw perfecte woonruimte.

Een ander belangrijk voordeel van het kiezen voor een unit is dat u de kosten van uw appartement zelf in de hand houdt. Een kleiner appartement kost minder dan een groot appartement. Hierdoor is wonen in BlackJack voor iedereen mogelijk!

De appartementen van BlackJack in Buiksloterham worden casco opgeleverd waardoor u in de volgende stap de indeling van uw appartement geheel naar eigen wens kunt bepalen. Wilt u een appartement met een ruime woonkamer en een kleinere open keuken, kiest u voor een aparte woonkamer en keuken of kiest u voor een grote woonkeuken. Aan u de keuze!

Voor meer informatie over het indelen van uw appartement kijkt u op De indeling van uw appartement.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met een van de architecten, neem dan contact met ons op.

Klik op de onderstaande link en lees meer over stap 3.

Stap 3: Bepaal de indeling van uw appartement