Koopappartement Amsterdam

De appartementen van BlackJack bieden unieke mogelijkheden als u op zoek bent naar een betaalbaar koopappartement op een prachtige locatie in Amsterdam. In het hart van de stadswijk Buiksloterham die zich steeds meer begint te ontwikkelen tot een van de meest trendy wijken in de stad worden de appartementen gerealiseerd aan het water van het IJ. CPO Koopappartementen die casco worden opgeleverd waardoor u zelf een hoge mate van invloed heeft op de inrichting en waarbij tegen kostprijs gebouwd wordt.

Unieke appartementen aan het IJ

Waarom zou u genoegen nemen met een standaard appartement als u ook uw eigen appartement kunt indelen naar uw eigen woonwensen? Met die gedachte worden het appartementencomplex van BlackJack gerealiseerd. Uniek aan dit bouwproject is de mogelijkheid voor kopers om tijdens het bouwproces aan te geven hoe de woonruimte ingedeeld moet worden. Hierbij worden de ruimtes casco opgeleverd en kunt u vervolgens zelf het appartement indelen naar uw eigen smaak en behoeftes. Uiteraard indien gewenst onder begeleiding van een architect die u waar nodig in het bouwproces kan ondersteunen.

Andere opmerkelijke kenmerken van dit bouwproject zijn de focus op duurzaamheid, de combinatie van wonen & werken binnen het gebied en uiteraard de fraaie locatie in een van de meest dynamische wijken in Amsterdam.

Zo bieden deze koopappartementen in Amsterdam u de mogelijkheid om een appartement te kopen dat voldoet aan úw wensen op een bijzondere locatie zonder dat u hier een hoge meerprijs voor betaalt.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de koopappartementen van BlackJack in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer