Loft Amsterdam kopen

Amsterdam is een van de populairste steden in Nederland om te wonen en de verwachting is dan ook dat de komende jaren het woningtekort verder zal oplopen. Om nog maar te zwijgen over de hoge woningprijzen. BlackJack vormt hier een uitzondering op en biedt u de mogelijkheid om een betaalbare loft te kopen op een toplocatie in Amsterdam.

De loft van uw dromen met uitzicht op ‘t IJ

Het wooncomplex zal herrijzen in stadsdeel Buiksloterham met uitzicht op het water van ’t IJ en is een nieuwbouwproject op basis van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Hierbij wordt het gebouw casco opgeleverd, maar is de volledige inrichting en indeling van uw loft in uw handen. Dit biedt u de unieke mogelijkheid om uw woonruimte compleet naar eigen wens in te richten.
Onder begeleiding van onze ervaren architecten maakt u zelf keuzes zoals de gewenste grootte, functionaliteiten en woonstijl. Zo koopt u dus niet een standaard loft, maar creëert u zelf de woonruimte die aansluit bij uw wensen.

De werkzaamheden die gepaard gaan met het inrichten en indelen van uw loft worden tegen kostprijs uitgevoerd, wat een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van reguliere bouw oplevert.

BlackJack biedt u de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs een loft in Amsterdam te kopen.

Vraag het onze makelaar

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een loft te kopen in Amsterdam of wilt u een afspraak maken met onze makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer