Loft Amsterdam Noord

Wilt u graag genieten van uw eigen loft in Amsterdam Noord, maar bent u geschrokken van de huizenprijzen? Dan biedt CPO project BlackJack u een unieke combinatie van woonruimte op maat tegen een zeer betaalbare prijs. Bij dit nieuwbouwproject koopt u namelijk geen standaard ruimte, maar een loft die u zelf kunt indelen en inrichten naar uw eigen wens. En hadden we al gezegd dat het BlackJack complex uitkijkt over het water van ’t IJ?

De loft van uw dromen in Amsterdam

Buiksloterham is een bruisende omgeving die zich de komende jaren alleen maar verder zal ontwikkelen tot een gebied waar wonen, werken en recreatie naast elkaar en met elkaar leeft. Dit stadsdeel is uniek in Europa door zijn combinatie tussen wonen en werken en wisselt bedrijfspanden af met innovatieve woningbouw.

Bij BlackJack kunt u een loft kopen met een ultieme ontwerp vrijheid om uw eigen woonwensen tot leven te brengen. Onder begeleiding van onze ervaren architecten gaat u namelijk zelf aan de slag met het inrichten en indelen van de binnenzijde van uw loft. Het uiteindelijke resultaat zal dus een weerspiegeling zijn van uw eigen woonwensen.

Daarnaast is uw loft in BlackJack uitstekend bereikbaar, ongeacht of u nu kiest voor de fiets, auto of OV, het centrum van Amsterdam is binnen handbereik.

Dus bent u op zoek naar een betaalbare loft op een bruisende locatie in Amsterdam Noord? Dan is BlackJack de ideale keuze.

Vraag het onze makelaar

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een loft te kopen in Amsterdam Noord of wilt u een afspraak maken met onze makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer

 De appartementen van BlackJack