Studio Amsterdam kopen

Bent u op zoek naar een woonruimte die verder gaat dan enkel ‘geschikt’ of ‘acceptabel als tijdelijke oplossing’? Bekijk dan de woonruimtes van CPO project BlackJack en laat u inspireren door de mogelijkheden om tegen een zeer betaalbare prijs een studio te kopen op een toplocatie aan ’t IJ in Amsterdam Noord.

Uw droom studio aan ‘t IJ

Het concept van BlackJack is uniek in Amsterdam en gebaseerd op het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Dit houdt in dat u zelf de hand heeft in het inrichten en indelen van uw woonruimte. Hierdoor kunt u dus keuzes maken in de grootte van uw studio, het gebruik van materialen binnen de woonruimte en natuurlijk in de gewenste woonstijl van uw studio.

De werkzaamheden die komen kijken bij het inrichten van uw studio vinden plaats onder begeleiding van ervaren architecten en worden uitgevoerd tegen kostprijs. Zo heeft u zelf dus een grote invloed op de eindprijs van uw studio en wordt wonen in Amsterdam opeens zeer betaalbaar.

Vraag het onze makelaar

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een studio te kopen in Amsterdam of wilt u een afspraak maken met onze makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer