Studio Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een studio op een toplocatie in Amsterdam Noord, maar dan wel tegen een betaalbare prijs? Dan bieden de studio’s van nieuwbouwproject BlackJack een unieke kans voor uw eigen moderne woonruimte op een prachtige locatie aan ’t IJ.

Wonen op een toplocatie in Amsterdam

Het nieuwbouwproject BlackJack zal herrijzen binnen het stadsdeel Buiksloterham. Dit gebied is volop in transitie en wordt omgevormd tot een open en groene omgeving waarin wonen, werken en recreatie gecombineerd wordt. Buiksloterham herbergt dan ook zowel authentieke historische gebouwen als moderne architecturale hoogstandjes, waaronder BlackJack en tal van recreatiegebieden.

Zelf uw studio inrichten

Als u een studio koopt bij BlackJack koopt u niet simpelweg een woonruimte. U heeft namelijk zelf een grote invloed op het inrichten en indelen van de studio. Door het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap kunt u zelf, eventueel onder begeleiding van een architect, aan de slag met het vormgeven van de binnenzijde van uw woonruimte. Zo maakt u dus zelf keuzes zoals de gewenste grootte, de materialen die gebruikt moeten worden en de gewenste woonstijl. En dat allemaal tegen kostprijs!

Zo biedt BlackJack de mogelijkheid om een betaalbare studio te kopen op een toplocatie in Amsterdam Noord.

Vraag het onze makelaar

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een studio te kopen in Amsterdam Noord of wilt u een afspraak maken met onze makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer