Woning kopen in Amsterdam

De appartementen van BlackJack bieden u unieke mogelijkheden om een woning te kopen in Amsterdam. In tegenstelling tot veel andere bouwprojecten biedt BlackJack de mogelijkheid om een appartement te kopen dat niet enkel betaalbaar is maar ook nog eens in grote mate aan uw woonwensen kan worden aangepast. De CPO appartementen worden namelijk casco opgeleverd waardoor u zelf een grote invloed heeft op de uiteindelijke indeling & inrichting. De ideale kans voor zowel starters als doorstromers op de woningmarkt.

Koopappartementen op een toplocatie in Amsterdam

De appartementen van BlackJack worden gebouwd in het Amsterdamse stadsdeel Buiksloterham. Deze locatie is sterk in ontwikkeling en belooft een van de meest trendy wijken van Amsterdam te worden. Een prachtig gebied aan het water van het IJ gelegen en met uitgebreide mogelijkheden voor wonen & werken. Een prachtlocatie om een appartement te kopen.

Stel uw eigen appartement samen

Naast de uitzonderlijke locatie bieden de appartementen van BlackJack een ander aantrekkelijk kenmerk: de mogelijkheid om uw koopappartement naar eigen wens in te delen. Het appartementencomplex wordt namelijk niet opgeleverd met standaard appartementen, maar volgens het casco principe. Hierbij wordt de woonruimte wind- en waterdicht opgeleverd, maar is de afbouwfase volledig zelf in te delen. Zo heeft u dus een grote invloed op de indeling van de woonruimte qua ruimtelijke indeling, aankleding van het appartement en de gewenste stijl. Uiteraard wordt u in dit proces ondersteund door een ervaren architect die u in het gehele proces begeleidt. Een ander bijkomend voordeel van deze manier van bouwen is dat de bouw tegen kostprijs plaats vindt, wat aanzienlijk scheelt in de kosten.

Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de koopappartementen van BlackJack in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer

Creëer zelf de gewenste oppervlakte van uw appartement

De appartementen van BlackJack geven u niet alleen vrijheid bij het inrichten van uw appartement, maar ook bij de keuze van de gewenste grootte. Door de mogelijkheid om schakelbare units samen te voegen kunt u zo zelf de gewenste oppervlakte creëren van ca. 45m2 tot ca. 295m2. Uw woonwensen staan centraal.

Bepaald zelf de grootte van uw appartement met onze schakelbare units

Meer