Woning kopen in Amsterdam Noord

Amsterdam is een van de populairste steden in Nederland om te gaan wonen. Hierdoor is echter ook sprake van een krapte in het woningaanbod binnen Amsterdam. BlackJack biedt uitkomst met de realisatie van een modern appartementencomplex in stadsdeel Buiksloterham. Prachtige CPO appartementen die casco worden opgeleverd en waarbij u dus een grote mate van invloed heeft op de indeling & inrichting van de woonruimtes. Een aantrekkelijke optie als u een woning wilt kopen in Amsterdam Noord.

Een appartement kopen op een prachtlocatie in Amsterdam

De appartementen van BlackJack vormen een unieke aanvulling op het huidige woningaanbod binnen Amsterdam. Deze woningen onderscheiden zich namelijk op verschillende manieren van bestaande bouw en bieden woonruimte in een stadsdeel dat zich steeds meer ontwikkelt tot een trendy wijk. Enkele aantrekkelijke kenmerken op een rij:

  • Lichte appartementen door verdiepingshoge ramen
  • U heeft inspraak in inrichting & indeling van het appartement
  • Zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding doordat gebouwd wordt voor kostprijs
  • Wonen op een prachtige locatie aan het water van het IJ


Bekijk hier meer over de verschillende types appartementen van BlackJack, een impressie van het appartementencomplex of vraag gratis de digitale brochure aan.

Vraag vrijblijvend informatie op bij de makelaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een woning te kopen in Amsterdam Noord of een afspraak maken met een makelaar? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Appartementen vanaf € 119.000

voor de kleinste unit van 45m2
 

Lees hier meer